We bantuan donya akeh wiwit 1983

Assembley

Majelis PCB

pcbcp1

OUT FAST OF SAMPLE

Full line produksi SMT otomatis saka Swiss, lan kita mung kudu patang jam saka nggawe sampel.

pcbcp1

AGENT PROCESSING

Kita bisa mbantu tuku bahan mentahan, proses lan njamin kualitas karo 9 pangolahan testing kualitas

pcbcp1

PRODUCTS akeh

Processing Patch karo dhuwur tliti produk automobile, produk kontrol industri, produk militèr etc.

Pangolahan Manufa Cturing



WhatsApp Online Chat !