We bantuan donya akeh wiwit 1983

fabricating

Majelis PCB

ltem paramèter Tetembungane
baris minimal let (mil) 3/3 kekandelan tembaga rampung: 0.5OZ
jembaré ring minimal (mil) Swara bolongan (Via Lubuk) 3mil 3mil (lc Lubuk) 3mil  
min Maksimum Plate thicknessBoard kekandelan <2.0mm0.2mm Plate thicknessBoard kekandelan <1.2mm0.1mm

Plate diameteripun thicknessBoard kekandelan ≤ 2.0mmThick

Max Plate kekandelan Single, Papan pindho Multilayer 8.0mm Board8.0mm  
kekandelan minimal Single, pindho Papan Papat lapisan Board0.2mm

Six-lapisan board0.4mm

Wolung lapisan Papan 10-Lapisan Board0.6mm

 
ukuran maksimum Single, Papan pindho Multilayer 600 * 1100mm Board600 * 1100mm  
Cacahé suntingan maksimum sing lapisan 46 Floors  
solder Oil Window Green (MIL) 2/4
Green Bridge Oil (MIL) 4 Warna: putih,
ireng, biru, ijo, kuning, abang, lan sapiturute
 
karakter Jembaré baris Min (mil) 5/8
Warna: putih, kuning, ireng, lan sapiturute
 
Coating lumahing Uyuh timah, Engraving nikel / emas, kimia nikel / emas, kecemplung timah, perak kecemplung, anti-oksidasi, uyuh murni timah, etc.  
jinis plate FR4, piring dhuwur-frekuensi, PTFE, basa aluminium, basa tembaga, copperfoil nglukis, bahan halogen-free, Arlin, Rogers, Cem-1, Cem-3 Campuran penet dielektrik, piring fleksibel, alus lan piring iketan hard  

Pangolahan Manufa Cturing



WhatsApp Online Chat !