We bantuan donya akeh wiwit 1983

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

layanan apa apa?

FASTPCBA: We nyedhiyani solusi turnkey kalebu pabrikan PCB, SMT, injeksi plastik & logam, Déwan Final, testing lan layanan Nilai-ditambahake liyane.

Apa sing produk utama layanan PCB / PCBA Panjenengan?

FASTPCBA: Layanan PCB / PCBA Kita utamané kanggo industri kalebu Medical, Otomotif, Komunikasi.

Perusahaan pabrik utawa perdagangan FASTPCBA?

FASTPCBA: FASTPCBA punika pabrik karo pabrik PCB dumunung ing China

Kita bisa mriksa kualitas sak produksi?

FASTPCBA: Ya, kita mbukak lan transparan ing saben proses produksi karo apa-apa kanggo ndhelikake. We welcome customer mrekso proses produksi lan mriksa ing omah.

Kepriye bisa njamin kita informasi ora supaya pihak katelu kanggo ndeleng desain kita?

FASTPCBA: We are gelem mlebu NDA efek déning hukum lokal sisih customer lan janjeni kanggo nyimpen data pelanggan ing tingkat rahasia dhuwur.

file apa sing njaluk petik saka sampeyan?

FASTPCBA: Kanggo PCB petik, please nyedhiyani Gerber data / file lan pratondo syarat technical related uga sembarang requirement khusus yen sampeyan duwe.

Kanggo PCBA petik, please nyedhiyani data Gerber / file lan uga BOM (Bill saka bahan), lan yen perlu kita apa test fungsi, monggo nyedhiyani test instruction / prosedur.

Apa istilah layang standar?

FASTPCBA: istilah Delivery saka EXW, FCA, FOB, DDU etc. kabeh sing kasedhiya adhedhasar ing saben Kutipan.

Suwene iku njupuk kanggo penawaran PCB?

FASTPCBA: Biasane 24 jam kanggo 48 jam sanalika nampa engineer internal ngira-ngira konfirmasi.

Aja duwe minimal jumlahe (MOQ) requirement?

FASTPCBA: Ora, aku ora duwe requirement MOQ, kita bisa ndhukung projects miwiti saka prototype kanggo Produksi massa.

Arep digarap US?



WhatsApp Online Chat !