automation industri mimpin - China Fastpcba Teknologi
We bantuan donya akeh wiwit 1983

automation industri mimpin

Short Description:

FASTPCBA Technology Co., Ltd punika Produsèn PCB profesional ing China, Shenzhen. Kanthi 14 taun pembangunan, FASPCBA dadi produsen kelas kapisan IPM PCB, karo kemampuan produksi 35.000 meter persegi. FASTPCBA nyediakake kualitas dhuwur layanan PCB lan PCB Déwan gundhul, kalebu komponen Sourcing, test fungsi, nutupi conformal lan Déwan lengkap kanggo klien kabeh ndonya. strategi bisnis agresif kita mbisakake kita kanggo ngirim layanan competitive dhuwur kanggo kita ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    pabrik

    FASTPCBA Technology Co., Ltd punika Produsèn PCB profesional ing China, Shenzhen. Kanthi 14 taun pembangunan, FASPCBA dadi produsen kelas kapisan IPM PCB, karo kemampuan produksi 35.000 meter persegi. FASTPCBA nyediakake kualitas dhuwur layanan PCB lan PCB Déwan gundhul, kalebu komponen Sourcing, test fungsi, nutupi conformal lan Déwan lengkap kanggo klien kabeh ndonya.
    Strategi bisnis agresif kita mbisakake kita kanggo ngirim layanan competitive dhuwur kanggo warna, basa customer competitive kita. Liwat strategi iki, kita bisa kanggo nggawe cepet, pancasan fleksibel kanggo nanggepi kahanan pasar ganti lan nggawe Nilai lan keuntungan kanggo pelanggan paling.
    Minangka kanggo Service, kita nyedhiyani 7days 24hours on-line profesional Pre-sale, laris lan layanan Sawise-Sale kanggo ngatasi sembarang pitakonan bab urutan. Sembarang wektu, requirement bakal njaluk Reply Pituduh saka Staff support uga dilatih lan loropaken kita.
    Pasar utama kita Eropah, lor Amerika Serikat, Australia, Amerika Kidul, lan Asia. kita bakal sijine luwih gaweyan kanggo mbangun sambungan karo liyane pelanggan ing wilayah liyane. Kabeh kita arep kanggo apa, kanggo nyambung donya dening produk kita, kanggo nuduhake Value, Happyness lan Prestasi karo pelanggan liyane.

    tim

    artikel

    Description

    kemampuan

    Sercive

    PCB lan SMT Déwan karo layanan siji-mandeg

    Material

    bahan laminate

    FR4, dhuwur PG FR4, frekuensi dhuwur, alum, FPC

    nglereni Papan

    Jumlah lapisan

    1-48

    Min.thickness kanggo lapisan utama

    (Kekandelan Cu sing tilar)

    0,003 "(0.07mm)

    kekandelan Board

    Standard

    (0.1-4mm ± 10%)

    Min.

    Single / Double: 0,008 ± 0,004 "

    4layer: 0.01 ± 0,008 "

    8layer: 0.01 ± 0,008 "

    Gendhéwa lan corak

    <7/1000

    bobot tembaga

    Outer Cu bobot

    0.5-4 0z

    Inner bobot Cu

    0.5-3 0z

    Drilling

    ukuran min

    0,0078 "(0.2mm)

    pengeboran soko

    ± 0,002 "(0.05mm)

    toleransi bolongan PTH

    ± 0,002 "(0.005mm)

    toleransi bolongan NPTH

    ± 0,002 "(0.005mm)

    solder topeng

    warna

    Green, putih, ireng, abang, biru ...

    Min clearanace solder mask

    0,003 "(0.07mm)

    kekandelan

    (0.012 * 0.017mm)

    Silkscreen

    warna

    putih, ireng, kuning, biru ...

    ukuran min

    0,006 "(0.15mm)

    E-test

    fungsi Test

    100% test Fungsi

    PCBA Testing

    X-ray, AOI Test, test Fungsi

    Component Sourcing

    Ya

    certificate

    IATF16949, ISO9001

    Wektu kiriman:

    PCB

    3-12days

    PCBA

    8-20days

    Toleransi PCB

    ± 5%

    Ukuran maksimum saka Papan Rampung

    450 * 450mm

    MOQ

    Ora ana MOQ (1pcs)

    lumahing Rampung

    HASL, ENIG, kecemplung salaka, kecemplung timah, OSP ...

    outline PCB

    Square, bunder, ora duwe aturan baku (karo jigs)

    paket

    QFN, BGA, SSOP, PLCC, LGA

    Sub-Déwan

    Plastik, logam, layar

     

    12 13 1415 16

    17 18 20 hubungi kita

    Q1: layanan Apa sampeyan duwe?
    FASTPCBA: We nyedhiyani solusi turnkey kalebu pabrikan PCB, SMT, injeksi plastik & logam, Déwan Final, testing lan layanan Nilai-ditambahake liyane.
     
    Q2:What are the main products of your PCB/PCBA services?
    FASTPCBA: Layanan PCB / PCBA Kita utamané kanggo industri kalebu Medical, Otomotif, Komunikasi.
     
    Q3:Is FASTPCBA a factory or trade company?
    FASTPCBA: FASTPCBA is a factory with PCB factory located in China

    Q4: Kita bisa mriksa kualitas sak produksi?
    FASTPCBA: Ya, kita mbukak lan transparan ing saben proses produksi karo apa-apa kanggo ndhelikake. We welcome customer mrekso proses produksi lan mriksa ing omah.
     
    Q5:How can we ensure our information should not let third party to see our design?
    FASTPCBA: We are gelem mlebu NDA efek déning hukum lokal sisih customer lan janjeni kanggo nyimpen data pelanggan ing tingkat rahasia dhuwur.
     
    Q6:What files required to get quotation from you?
    FASTPCBA: Kanggo PCB petik, please nyedhiyani Gerber data / file lan pratondo syarat technical related uga sembarang requirement khusus yen sampeyan duwe.
     
    Kanggo PCBA petik, please nyedhiyani data Gerber / file lan uga BOM (Bill saka bahan), lan yen perlu kita apa test fungsi, monggo nyedhiyani test instruction / prosedur.
     
    Q7:What is standard delivery term?
    FASTPCBA: istilah Delivery saka EXW, FCA, FOB, DDU etc. kabeh sing kasedhiya adhedhasar ing saben Kutipan.
     
    Q8:How long does it take for PCB quote?
    FASTPCBA: Biasane 24 jam kanggo 48 jam sanalika nampa engineer internal ngira-ngira konfirmasi.
     
    Q9:Do you have any minimum order quantity (MOQ) requirement?
    FASTPCBA: Ora, aku ora duwe requirement MOQ, kita bisa ndhukung projects miwiti saka prototype kanggo Produksi massa.

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !