We bantuan donya akeh wiwit 1983

Suwene punika siklus petik SMT kanggo negara?

SMT manufaktur chip ora bisa cepet Quote punika wawasan pisanan customer, Jingbang ditampa mayoritas pelanggan umum ana masalah iku nalika Kutipan bisa diproses nalika Processing patch, nalika bisa menehi kula?

Jingbang marang wong: Pisanan, nampa informasi petik customer, lan banjur dilakokaké review data, lan customer dikonfirmasi sing ora ana masalah kanggo ngirim kanggo mundhut barang utowo jasa kanggo nggawe petik a. Rega tuku iki adhedhasar data produksi lan rega ana umume 1-4 dina. Ing siklus petik kanggo pelanggan umum njaluk SMT patch layanan siji-mandeg ing 4 dina. Single prasaja kuotasi SMT patch sing cepet, 2 jam cepet nanggepi.

20180427134939_1361

 


Post wektu: Apr-27-2018

WhatsApp Online Chat !