Ние им помагаме на светот расте од 1983 година

Assembley

PCB собрание

pcbcp1

БРЗО ОД ПРИМЕРОК

Целосна автоматска SMT производствена линија од Швајцарија, а ние само треба четири часа за изработка на примерок.

pcbcp1

ЗАСТАПНИК ЗА ОБРАБОТКА

Ние можеме да ви помогне да ги купите суровини, процес и да се обезбеди квалитет со 9 процеси тестирање на квалитетот

pcbcp1

Многу производи

обработка на далноводи со висока точност за автомобилската производи, индустриски производи за контрола, воени производи итн

Manufa Cturing процесиWhatsApp Online Chat !