Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Rreth nesh

fabrikë

FASTPCBA Teknologjia Co, Ltd, është një prodhues profesional PCB në Kinë, Shenzhen. Me 14 vjet të zhvillimit, FASPCBA kthehet në një prodhues të klasit të parë të HDI PCB, me kapacitet të prodhimit të 35.000 metra katrore. FASTPCBA është duke siguruar cilësi të lartë të shërbimit të zhveshur PCB dhe PCB kuvendit, duke përfshirë komponentët ndihmuese, test funksion, Veshje conformal dhe kuvendit të plotë për klientët në të gjithë botën.

Strategjia agresive jonë e biznesit na mundëson për të ofruar shërbime të larta konkurruese për të ndryshme, bazën tonë konkurruese të konsumatorëve. Përmes kësaj strategjie, ne jemi në gjendje për të bërë të shpejtë, vendime fleksibile në përgjigje të ndryshimit të kushteve të tregut dhe për të krijuar vlerën më të madhe dhe përfitime për konsumatorët.

Sa për Shërbimin, ne të sigurojë 7days 24hours on-line profesionale Pre-shitje, shitjen dhe pas shitjes shërbimi për të zgjidhur ndonjë pyetje në lidhje me rendit. Çdo herë, çdo kërkesë do të merrni përgjigje të shpejtë nga stafi të trajnuar mirë dhe miqësore tonë mbështetje.

Tregu ynë kryesor është Evropë, Veriut SHBA, Australi, Amerikën e Jugut dhe Azi. Ne do të vënë më shumë përpjekje për të ndërtuar lidhje me më shumë konsumatorët në më shumë këtë zonë. Të gjithë ne duam të bëjmë, është të lidhë botën me produktet tona, për të ndarë vlerën, Happyness dhe arritje me klientët më shumë.WhatsApp Online Chat !