Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Assembley

Kuvendi PCB

pcbcp1

OUT FAST e mostrës

automatike linjë të plotë të prodhimit SMT nga Zvicra, dhe ne vetëm duhet katër orë për të bërë mostër.

pcbcp1

AGENT PËRPUNIMI

Ne mund të ju ndihmojë të blerë materialet e papërpunuara, procesin dhe për të siguruar cilësinë me 9 proceset e testimit të cilësisë

pcbcp1

Shumë produkte

përpunimit Patch me saktësi të lartë për produktet automobilave, produkteve të kontrollit industriale, produkteve ushtarake etj

Proceset manufa cturingWhatsApp Online Chat !