Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Sa kohë është cikli SMT kuotimit për shtetin?

SMT prodhuesit chip nuk mund të shpejt të cituar, është konsideratë e parë e konsumatorit, Jingbang marrë shumicën e konsumatorëve në përgjithësi ekziston problemi është se kur japin kuotën e tyre mund të jenë të përpunuara kur përpunimin patch, kur mund të më jepni?

Jingbang tha të gjithëve: Së pari, ai mori informacion citat e konsumatorit, dhe pastaj të kryer Rishikimi i të dhënave, dhe klienti konfirmoi se nuk kishte asnjë problem për të dërguar të prokurimit për të bërë një citat. Çmimi i blerjes është bazuar në të dhënat e prodhimit dhe çmimi ishte përgjithësisht 1-4 ditë. Cikli citat për konsumatorët e përgjithshme që kërkojnë SMT patch one-stop shërbim është brenda 4 ditëve. Beqar thjeshta kuotat SMT patch janë të shpejtë, 2 orë përgjigje të shpejtë.

20180427134939_1361

 


Ora Post: Apr-27-2018

WhatsApp Online Chat !