Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Cilat janë rregullat e layout PCB në shtet?

PCB bordit instalime elektrike është një nga gjërat më të rëndësishme që nuk mund të kandidojë. Instalime elektrike PCB është i bazuar në schematics elektrike dhe tabela tela dhe gjerësia e kërkuar tela dhe ndarje paraqitjen tela shtypura, instalime elektrike në përgjithësi duhet të ndiqni rregullat e mëposhtme:

1. në premisat e plotëson kushtet për përdorim, radha e zgjedhjes së metodës instalime elektrike është shtresë të vetme → shtresën e parë → multilayer, që është, instalime elektrike mund të thjeshtohet.

2. Sinjali në të njëjtën shtresë e bordit PCB ndryshon drejtimin me një devijim apo një tranzicion të qetë, dhe rrezja e lakimit është një pak më të mirë, për të shmangur përqendrimin elektrike në terren, reflektim sinjal dhe rezistencë e plotë shtesë.

3. Paraqitjen instalime elektrike midis dy pads lidhjes është sa më e shkurtër të jetë e mundur, dhe sinjalet e ndjeshme dhe sinjalet e vogla të shkoni në fillim. Për të reduktuar vonesë dhe ndërhyrjen e sinjaleve të vogla. Mburoja Linja argumentim duhet të jenë të përcaktuara në krah të linjës input e qark analog; paraqitjen e të njëjtit dirigjent shtresë duhet të shpërndahen në mënyrë të barabartë. Zona përçueshëm në çdo tel duhet të jetë i balancuar relativisht të parandaluar warpage bordit.

20180427094925_0871

4. qarqeve digjitale dhe të qarqeve analoge duhet të ndahen në instalime elektrike në mënyrë që të mos ndërhyjë me njëri-tjetrin.

5. Kur komponentët qark në bord PCBA janë të bazuara dhe të lidhura me furnizimin me energji elektrike, gjurmët duhet të jetë sa më e shkurtër të jetë e mundur dhe sa më afër të jetë e mundur për të zvogëluar rezistencën e brendshme të bordit PCB.

6. Gjatesite e I / O linjat e qarqeve me shpejtësi të lartë, të tilla si I / O linja të shumta dhe amplifiers diferenciale dhe amplifiers balancuar, duhet të jenë të barabarta. Për të shmangur vonesa të panevojshme apo ndryshim faza.

7. Gjurmët në çdo shtresë të bordit multilayer duhet të jetë pingul me njëri-tjetrin për të reduktuar bashkim. Shmangni shtrirjes dhe ekuilibrin e shtresat e sipërme dhe të poshtme.

8. Kur jastëk është e lidhur me zonën përçueshëm e zonës mëdha dhe të vogla, ajo duhet të jenë të izoluar me një tel të hollë me një gjatësi prej jo më pak se 0.5mm. Gjerësia e tel të hollë nuk duhet të jetë më pak se 0.13mm.

9. tel afërt me buzë të bordit qark të shtypura duhet të jetë më i madh se 5mm nga buzë të bordit qark të shtypura. Tela terren mund të jetë i afërt me buzë të bordit kur kërkohet. Nëse një hekurudhor udhëzues është për t'u futur gjatë përpunimit të një bord qark të shtypura, distanca në mes të tela dhe bordit duhet të jetë të paktën më e madhe se thellësia e hekurudhës guide.

FASTPCBA Teknologjia Co, Ltd, është një prodhues profesional PCB në Kinë, Shenzhen. Me 14 vjet të zhvillimit, FASPCBA kthehet në një prodhues të klasit të parë të HDI PCB, me kapacitet të prodhimit 35.000 meters.If katror që ju dëshironi për të mësuar më shumë  PCB , ju lutemi kontaktoni: pcba06@pcb-smt.net


Ora Post: Aug-27-2018

WhatsApp Online Chat !