Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Komitmen REAL urang ngahontal saluareun Gas & minyak parusahaan.

Lorem ipsum dolor diuk amet, consectetur adipisicing elit, séd ulah eiusmod tempor UT incididunt labore et dolore magna aliqua. UT enim ad minim veniam.

FASTPCBA Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji produsén PCB profésional di Cina, Shenzhen. Kalawan 14 taun ngembangkeun, FASPCBA kabukti kana produsén kelas mimiti IPM PCB, kalawan kamampuhan produksi 35.000 méter pasagi. FASTPCBA geus nyadiakeun kualitas luhur jasa PCB na PCB assembly bulistir, kaasup komponén sourcing, uji fungsi, palapis conformal na assembly lengkep pikeun klien sakuliah dunya.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
20180428105317_5019
20180428105343_0105
20180428105405_7375
20180428105432_8015
20180428105455_0555
20180428105517_5075
20180428105538_7075
20180428105647_9977

WhatsApp Online Chat !