Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

pabrik

FASTPCBA Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji produsén PCB profésional di Cina, Shenzhen. Kalawan 14 taun ngembangkeun, FASPCBA kabukti kana produsén kelas mimiti IPM PCB, kalawan kamampuhan produksi 35.000 méter pasagi. FASTPCBA geus nyadiakeun kualitas luhur jasa PCB na PCB assembly bulistir, kaasup komponén sourcing, uji fungsi, palapis conformal na assembly lengkep pikeun klien sakuliah dunya.

strategi bisnis agrésif kami nyandak urang pikeun nganteurkeun jasa kalapa tinggi pikeun rupa-rupa, basa customer kalapa urang. Ngaliwatan strategi ieu, kami bisa nyieun gancang, kaputusan fleksibel dina respon kondisi pasar ngarobah sarta nyieun nilai na kauntungan pikeun konsumén paling.

Sedengkeun pikeun Service kami nyadiakeun 7days 24hours dina garis profésional Pra-diobral, ngajual na jasa Saatos-Sale pikeun ngajawab sagala sual ngeunaan ordo. Wae, sarat sagala bakal meunang Bales Ajakan ti staf rojongan well-dilatih jeung ramah urang.

pasar utama urang téh Éropa, kalér AS, Australia, Amérika Kidul, jeung Asia. urang nempatkeun leuwih usaha pikeun ngawangun sambungan kalawan leuwih konsumén di leuwih wewengkon. Kabéh hoyong urang pigawé, nyaeta nyambung dunya ku produk urang, pikeun ngabagikeun Niley, Happyness na Achievement kalawan leuwih konsumén.



WhatsApp Online Chat !