Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

komponén sourcing

Naha Pilih Us

 

Sumberdaya euyeub

 

Simkuring boga supplier kerjasama jangka panjang kalayan meuli massa produk, sangkan bisa ngurangan waragad sarta nyadiakeun harga hadé pikeun anjeun;

cho1

cho1

 

Garapan euyeub

 

Simkuring boga grup tina tim rékayasa kalawan sapuluh years'experience, kami leuwih akrab jeung infuluence komponén dina kualitas mangsa ngolah, jeung bisa nyadiakeun solusi mujarab pikeun konsumén.

 

Tim Alus

 

Tim purchasing unggulan boga leuwih ti 5 taun 'pangalaman dina industry.We ieu téh leuwih akrab jeung ciri jeung prosés, sangkan bisa milih produk leuwih cocog pikeun anjeun.

cho1

cho1

 

Quality alus

 

Sanggeus 14 taun akumulasi, ayeuna kami geus ngadegkeun hiji inspeksi sarta nguji Sistim ketat ngadalikeun kualitas ngolah jeung leungitna, ku kituna pikeun ngurangan leungitna pikeun anjeun.



WhatsApp Online Chat !