Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Fabricating

Majelis PCB

ltem parameter nyarios
garis minimum dipasing (Mil) 3/3 ketebalan tambaga réngsé: 0.5OZ
lebar ring minimum (Mil) Leuwih liang (Liwat Hole) 3mil 3mil (LC Hole) 3mil  
mnt aperture Lempeng thicknessBoard ketebalan <2.0mm0.2mm plat thicknessBoard ketebalan <1.2mm0.1mm

Lempeng diaméterna thicknessBoard ketebalan ≤ 2.0mmThick

Max Lempeng ketebalan Tunggal, dewan ganda Multilayer 8.0mm Board8.0mm  
ketebalan minimum Tunggal, ganda dewan Opat-lapisan Board0.2mm

Genep lapisan board0.4mm

Dalapan lapisan Board 10-Lapisan Board0.6mm

 
ukuran maksimum Tunggal, dewan ganda Multilayer 600 * 1100mm Board600 * 1100mm  
Jumlah maksimum lapisan 46 lanté  
Solder Minyak Jandela héjo (Mil) 2/4
héjo Sasak Minyak (Mil) 4 Warna: bodas,
hideung, biru, héjo, konéng, beureum, jeung sajabana
 
perbawa Lebar garis min (Mil) 5/8
Warna: bodas, koneng, hideung, jeung sajabana
 
palapis permukaan Nyemprot tin, electroplating nikel / emas, kimia nikel / emas, immersion tin, pérak immersion, anti oksidasi, nyemprot tin murni, jsb  
tipe lempeng FR4, plat frékuénsi luhur, PTFE, base aluminium, base tambaga, copperfoil kandel, bahan halogén bébas, Arlin, Saduy, Cem-1, cem-3 campuran pencét diéléktrik, plat fleksibel, lemes sareng piring beungkeutan teuas  

Prosés Manufa Cturing



WhatsApp Online Chat !