automation industri dipingpin - Cina Fastpcba Téhnologi
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

automation industri dipingpin

Pondok Description:

FASTPCBA Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji produsén PCB profésional di Cina, Shenzhen. Kalawan 14 taun ngembangkeun, FASPCBA kabukti kana produsén kelas mimiti IPM PCB, kalawan kamampuhan produksi 35.000 méter pasagi. FASTPCBA geus nyadiakeun kualitas luhur jasa PCB na PCB assembly bulistir, kaasup komponén sourcing, uji fungsi, palapis conformal na assembly lengkep pikeun klien sakuliah dunya. strategi bisnis agrésif kami nyandak urang pikeun nganteurkeun jasa kalapa tinggi keur urang ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pabrik

    FASTPCBA Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji produsén PCB profésional di Cina, Shenzhen. Kalawan 14 taun ngembangkeun, FASPCBA kabukti kana produsén kelas mimiti IPM PCB, kalawan kamampuhan produksi 35.000 méter pasagi. FASTPCBA geus nyadiakeun kualitas luhur jasa PCB na PCB assembly bulistir, kaasup komponén sourcing, uji fungsi, palapis conformal na assembly lengkep pikeun klien sakuliah dunya.
    Strategi bisnis agrésif kami nyandak urang pikeun nganteurkeun jasa kalapa tinggi pikeun rupa-rupa, basa customer kalapa urang. Ngaliwatan strategi ieu, kami bisa nyieun gancang, kaputusan fleksibel dina respon kondisi pasar ngarobah sarta nyieun nilai na kauntungan pikeun konsumén paling.
    Sedengkeun pikeun Service kami nyadiakeun 7days 24hours dina garis profésional Pra-diobral, ngajual na jasa Saatos-Sale pikeun ngajawab sagala sual ngeunaan ordo. Wae, sarat sagala bakal meunang Bales Ajakan ti staf rojongan well-dilatih jeung ramah urang.
    Pasar utama urang téh Éropa, kalér AS, Australia, Amérika Kidul, jeung Asia. urang nempatkeun leuwih usaha pikeun ngawangun sambungan kalawan leuwih konsumén di leuwih wewengkon. Kabéh hoyong urang pigawé, nyaeta nyambung dunya ku produk urang, pikeun ngabagikeun Niley, Happyness na Achievement kalawan leuwih konsumén.

    regu

    artikel

    gambaran

    kamampuhan

    Sercive

    PCB na SMT assembly kalayan layanan hiji-eureun

    material

    bahan Laminate

    FR4, tinggi TG FR4, frekuensi tinggi, alum, Urang Sunda

    motong dewan

    Jumlah lapisan

    1-48

    Min.thickness pikeun lapisan jero

    (Ketebalan Cu anu kaasup)

    0,003 "(0.07mm)

    ketebalan dewan

    standar

    (0.1-4mm ± 10%)

    Mnt.

    Hiji / Double: 0,008 ± 0,004 "

    4layer: 0.01 ± 0,008 "

    8layer: 0.01 ± 0,008 "

    Ruku jeung pulas

    <7/1000

    beurat tambaga

    Luar Cu beurat

    0.5-4 0z

    Batin beurat Cu

    0.5-3 0z

    pangeboran

    ukuran mnt

    0,0078 "(0.2mm)

    bor simpangan

    ± 0,002 "(0.05mm)

    kasabaran liang mean ka-p

    ± 0,002 "(0.005mm)

    kasabaran liang NPTH

    ± 0,002 "(0.005mm)

    Solder topeng

    warna

    Héjo, bodas, hideung, beureum, bulao ...

    Mnt clearanace solder topeng

    0,003 "(0.07mm)

    kakandeleun

    (0.012 * 0.017mm)

    Silkscreen

    warna

    bodas, hideung, koneng, biru ...

    ukuran mnt

    0,006 "(0.15mm)

    E-test

    fungsi Test

    100% test Fungsional

    PCBA Tés

    X-ray, AOI Test, test Fungsional

    komponén sourcing

    nuhun

    Sertipikat

    IATF16949, ISO9001

    Waktos pangiriman:

    PCB

    3-12days

    PCBA

    8-20days

    Kasabaran of pcb

    ± 5%

    Ukuran Max dewan finish

    450 * 450mm

    MOQ

    NO MOQ (1pcs)

    Tamansari finish

    HASL, ENIG, immersion pérak, immersion tin, OSP ...

    outline PCB

    Pasagi, buleudan, teratur (kalawan jigs)

    paket

    QFN, bga, SSOP, PLCC, LGA

    Sub-assembly

    Plastik, logam, layar

     

    12 13 1415 16

    17 18 20 taros Kami

    Q1: jasa Naon anu anjeun gaduh?
    FASTPCBA: Urang nyadiakeun solusi turnkey kaasup fabrikasi PCB, SMT, suntik palastik & logam, assembly ahir, nguji sarta jasa nilai-ditambahkeun lianna.
     
    Q2:What are the main products of your PCB/PCBA services?
    FASTPCBA: jasa PCB / PCBA kami utamana pikeun industri kaasup Médis, Automotive, Komunikasi.
     
    Q3:Is FASTPCBA a factory or trade company?
    FASTPCBA: FASTPCBA is a factory with PCB factory located in China

    Q4: Dupi urang mariksa kualitas salila produksi?
    FASTPCBA: Sumuhun, kami muka jeung transparan dina tiap proses produksi kalawan nganggur nyumputkeun. Urang ngabagéakeun customer mariksa proses produksi urang jeung pariksa di imah.
     
    Q5:How can we ensure our information should not let third party to see our design?
    FASTPCBA: Urang anu daék asup nda éfék ku hukum lokal samping customer sarta ngajangjikeun tetep data nasabah di tingkat rahasia tinggi.
     
    Q6:What files required to get quotation from you?
    FASTPCBA: Kanggo PCB petik, mangga nyadiakeun Gerber data / payil jeung indikasi syarat teknis patali saperti ogé sagala sarat husus lamun boga.
     
    Pikeun PCBA petik, mangga nyadiakeun data Gerber / file na ogé Baturan (bil bahan), sarta lamun perlu urang ngalakukeun test fungsi, mangga ogé nyadiakeun test instruksi / prosedur.
     
    Q7:What is standard delivery term?
    FASTPCBA: istilah Pangiriman EXW, FCA, FOB, DDU jsb anu sagala aya dumasar kana tiap cutatan.
     
    Q8:How long does it take for PCB quote?
    FASTPCBA: Biasana 24 jam keur 48 jam pas nampa insinyur internal evaluate konfirmasi.
     
    Q9:Do you have any minimum order quantity (MOQ) requirement?
    FASTPCBA: No, urang teu boga sarat MOQ, urang tiasa ngarojong proyék anjeun mimitian ti purwa mun Productions massa.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !