Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Sabaraha lami nya daur petik SMT pikeun nagara?

SMT pabrik chip teu bisa gancang cutatan teh tinimbangan mimiti nasabah, Jingbang narima mayoritas konsumén umumna aya masalah nyaeta lamun cutatan nu bisa diolah nalika ngolah patch, nalika tiasa masihan abdi?

Jingbang ngawartoskeun dulur: Kahiji, nampi informasi petik customer urang, lajeng dilakukeun review data, sarta nasabah dikonfirmasi anu aya henteu masalah pikeun ngirim jeung ngayakeun éta sangkan petik a. Jual beuli ieu dumasar kana data produksi jeung harga ieu umumna 1-4 poé. Daur petik pikeun konsumén umum requesting SMT patch jasa hiji-eureun téh dina 4 dinten. Hiji basajan tanda petik SMT patch anu gancang, 2 jam response gancang.

20180427134939_1361

 


Pos waktos: Apr-27-2018

WhatsApp Online Chat !