Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Naon faktor patali PCBA goréng diolah ku SMT?

Dina prosés nyieun PCBA dewan, prosés ngolah SMT hal penting, tur prosés oge paling gampang ngabalukarkeun defects tina dewan pcba, hususna tingkat canggih pakakas anu, éta métode operasi manual jeung lingkungan hawa , sarta kawas. Handap urang ngobrol ngeunaan sababaraha faktor goréng dina prosés ngolah smt nu?

Leuwih ti 48% tina kabeh defects dina ngolah SMT originate ti prosés percetakan jeung maénkeun peran penting dina téknologi hareup-tungtung percetakan dasar. 90% percetakan goréng dewan processing SMT disababkeun ku goréng solder némpelkeun campur kode; pabrik pengolahan smt SJM urang nawarkeun planet téhnologi canggih Jepang centrifugal solder némpelkeun campur kode pikeun ngajawab masalah némpelkeun solder sarta percetakan solder némpelkeun for jeung sya utama kayaning éléktronika jeung optoelectronics. Disababkeun ku macet, sahingga greatly ngaronjatkeun kualitas produk perusahaan tur efisiensi gawé.

20180428152845_3239

nuturkeun anu faktor nguntungkeun disababkeun ku solder némpelkeun aduk di tempat nalika processing smt.

1, kirang solder némpelkeun fluks jeung bubuk tin uniformity teu cukup, hasilna las goréng!

2, Bad solder viskositas némpelkeun teu cukup, tin bubuk fluks komponén volatility, gampang pikeun neundeun atawa alat panempatan drift!

3, anu némpelkeun solder ngandung gelembung hawa (hawa), blasts solder na liang keusik, jsb .;

Sagala processing smt dina prosés lamun sapatemon PCBA masalah teknis, mangga konsultasi Shenzhen Jingbang pabrik pengolahan smt, anu rinci pikeun anjeun pikeun ngajawab nasihat Wilujeng sumping:! Pcba06@pcb-smt.net


waktos pos: Aug-27-2018

WhatsApp Online Chat !