Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Naon aturan tata perenah PCB dina kaayaan?

PCB dewan wiring mangrupa salah sahiji hal penting nu teu bisa ngajalankeun. Wiring Pcb dumasar kana schematics listrik na tabel kawat jeung lebar kawat diperlukeun tur dipasing perenah dicitak kawat, wiring kedah umum nuturkeun aturan handap:

1. Di premis of satisfying sarat pikeun pamakéan, runtuyan milih metodeu wiring geus tunggal lapisan → lapisan kahiji → multilayer, nyaeta, wiring nu bisa disederhanakeun.

2. sinyal dina lapisan sarua tina dewan Pcb robah arah ku lamping atawa transisi mulus, sarta radius curvature nyaéta saeutik leuwih hadé, ulah konsentrasi médan listrik, cerminan sinyal jeung impedansi tambahan.

3. perenah wiring antara dua hampang sambungan téh salaku pondok-gancang, sarta sinyal sénsitip jeung sinyal leutik balik munggaran. Pikeun ngurangan reureuh sarta gangguan sinyal leutik. Garis grounding tameng kudu diteundeun gigireun garis input ti circuit analog; tata perenah ti lapisan konduktor sami kedah disebarkeun jadi merata. Wewengkon conductive on unggal kawat kudu rélatif saimbang keur mencegah dewan warpage.

20180427094925_0871

4. sirkuit Digital sarta sirkuit analog kudu dipisahkeun dina wiring nu ku kituna teu ngaganggu saling.

5. Lamun komponén circuit dina dewan Pcba anu grounded tur nyambung ka catu daya, anu ngambah kedah salaku pondok sabisa na sacaket mungkin pikeun ngurangan lalawanan internal tina dewan pcb.

6. The tebih tina garis I / O di sirkuit-speed tinggi, kayaning I O garis sababaraha / na amplifier diferensial na amplifier saimbang, kudu sarua. Ulah reureuh perlu atanapi shift fase.

7. The ngambah kana unggal lapisan dewan multilayer kedah jejeg silih ngurangan gandeng teh. Ulah alignment sarta kasaimbangan tina lapisan luhur jeung handap.

8. Lamun Pad disambungkeun jeung aréa conductive wewengkon badag sarta leutik, nya kudu insulated ku kawat ipis jeung panjang teu kirang ti 0.5mm. Lebar kawat ipis teu kudu kirang ti 0.13mm.

9. kawat The pangdeukeutna tepi circuit board di dicitak kedah gede ti 5mm ti ujung circuit board di dicitak. Kawat taneuh tiasa nutup tepi dewan lamun diperlukeun. Mun hiji rail pituduh anu bisa diselapkeun dina mangsa ngolah circuit board dicitak, jarak antara kawat jeung dewan kudu sahenteuna leuwih gede ti jero ti rail pituduh.

FASTPCBA Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji produsén PCB profésional di Cina, Shenzhen. Kalawan 14 taun ngembangkeun, FASPCBA kabukti kana produsén kelas mimiti IPM PCB, kalawan kamampuhan produksi 35.000 meters.If pasagi rék diajar  PCB , mangga ngahubungan: pcba06@pcb-smt.net


waktos pos: Aug-27-2018

WhatsApp Online Chat !